Cel mai înfocat suporter al echipei Ceahlăul a lansat o nouă carte despre istoria formației

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gelu Cracană a lansat o nouă carte despre istoria echipei Ceahlăul Piatra Neamț
Gelu Cracană a lansat o nouă carte despre istoria echipei Ceahlăul Piatra Neamț

Gelu Cracană, ofițerul de presă al clubului nemțean de fotbal, rememorează momente mai puțin cunoscute din anii de glorie ai echipei. La eveniment au asistat jucători din trei generații care au apărat culorile galben-negru.

Lansarea cărții „File din istoria de aur a Ceahlăului", a doua scrisă de Gelu Cracană în ultmii ani, a prilejuit și reîntâlnirea unora din cei mai reprezentativi jucători ai echipei de sub Pietricica.

La sala de socializare de la clubul nemțean au fost prezenți atât fotbaliști locali, cât și jucători care, în decursul anilor, au făcut parte din echipa Ceahlăul, precum mijlocașul Gică Burleanu sau portarul Costel Câmpeanu.

La eveniment au participat fostele glorii ale echipei

„Autorul a avut parte de un deceniu de glorie pe Borzogheanu și s-a străduit să imortalizeze această perioadă fastă din istoria clubului. În carte este menționată, la pagina 200 și relatarea din presa locală despre frumoasa nebunie a lui Gelu Cracană care și-a vopsit balconul în culorile galben-negru și a și fost amendat pentru că nu avea autorizație de urbanism de la primărie", a spus Constantin Bostan, directorul Bibliotecii județene G.T. Kirileanu.

Coautor al cărții lansate luni seară este regretatul jurnalist sportiv nemțean Radu Irimescu. Memoria sa a fost evocată în cadrul evenimentului atât de autorul cărții, cât și de soția ziaristului, Florența Irimescu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite