Cei mai frumoşi porumbei din ţară, prezentaţi la Piatra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemţenii admiră porumbeii aduşi la expoziţie
Nemţenii admiră porumbeii aduşi la expoziţie

Sute de exemplare cu pedigree pot fi admirate timp de trei zile. Pentru vizitatori vor fi organizate tombole.

Cel mai mare eveniment columbofil al anului, a 42-a expoziţie naţională a columbofililor din România, este organizat la mall în acest week-end. „Participă 38 de asociaţii judeţene ale columbofililor din România, cu 1.200 de exemplare. Avem şi invitaţi speciali din Belgia, Germania şi Ungaria“, a declarat Radu Ion, vicepreşedintele Federaţiei Crescătorilor de Porumbei din România. Vizitatorii vor plăti 15 lei pe biletul de intrare la expoziţie şi vor fi incluşi automat la tombola care are ca premii exemplare donate special de columbofili, trei ceasuri electronice pentru porumbei şi produse pentru întreţinerea şi îngrijirea acestora.

„Mă bucur că se organizează astfel de evenimente şi la noi în oraş. De când parcul Zoo a cam rămas fără animale, nu prea ai unde să-ţi mai duci copiii ca să le arăţi tot felul de vietăţi. Drept urmare, voi merge cu cei doi băieţi ai mei să vadă porumbeii. Nu ştiu ce vom face dacă vom câştiga vreun porumbel la tombolă, dar cred că vom găsi o soluţie în cele din urmă“, a spus Mariana Apetrei, croitoreasă.

Premiere specială sâmbătă
Astăzi, porumbeii pot fi admiraţi până la ora 18.00.  Sâmbătă, publicul este aşteptat la mall în intervalul orar 9.00 – 17.00, tombola fiind programată între orele 11.00 – 12.30 şi 15.30 – 16.30. „Vom avea şi 60 de porumbei aduşi din Olanda special pentru licitaţiile programate vineri şi sâmbătă, între orele 14.00 – 15.00. Decernarea premiilor pentru cei mai buni porumbei prezenţi la expoziţie va avea loc mâine.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite