Ceahlăul înscrie patru goluri în două meciuri, dar se alege cu un singur punct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Suntem îmbrăcaţi în frac şi cu fundul gol" s-a exprimat plastic antrenorul Mulţescu la finalul jocului de aseară cu Internaţional Curtea de Argeş terminat la egalitate, 2-2

Doar un minut l-a despărţit pe antrenorul Gheorghe Mulţescu de a-şi trece în cont prima victorie de la venirea sa pe banca tehnică a nemţenilor. Deşi  atacul şi-a făcut datoria şi în etapa trecută la Craiova dar şi aseară pe teren propriu, Ceahlăul a scăpat printre degete cele trei puncte în urma gafelor din apărare. „La 2-1 pentru noi am încercat să securizăm rezultatul, dar trei stoperi de-ai mei se ţineau de mână la golul doi al lor", a declarat Gigi Mulţescu.

Dacă în atac echipa marchează, antrenorul nemţenilor s-a arătat nemulţumit de prestaţia defensivei, descriind cu o formulă plastică prestaţia din ultimele etape ale formaţiei: „Suntem îmbrăcaţi în frac şi cu fundul gol. Nu poţi construi o casă fără să ai şi temelie".

De partea cealaltă, tehnicianul argeşenilor, Ştefan Stoica s-a declarat mulţumit de punctul smuls pe final de echipa sa. „Putean să luăm toate cele trei puncte la faza din ultima secundă, dar la fel de bine puteam să şi pierdem dacă Voiculeţ nu înscria", a declarat „Mourinho" Stoica.     

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite