Ceahlăul a reușit prima victorie în fața propriilor suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa lui Constantin Enache a câştigat meritat
Echipa lui Constantin Enache a câştigat meritat

Nemțenii au câștigat cu 2-1 meciul cu Voința Sibiu după ce oaspeții conduceau la pauză. Vezi aici ce au spus tehnicienii celor două echipe după partidă.

„A fost un meci între două echipe mici, dar cu suflet mare", au spus la conferința de presă atât Sandu Tăbârcă, directorul tehnic al sibienilor, cât și Costel Enache, antrenorul principal al gazdelor.

„A fost un meci încrâncenat, un joc cu securea deasupra capului, încheiat cu o victorie meritată a celor din Piatra Neamț. Sperăm ca ambele echipe să se salveze de la retrogradare", a declarat tehnicianul Voinței Sibiu.

„Jucătorii au fost marcați de importanța meciului , de aici cred și lipsa de luciditate din prima repriză. Când am luat golul, jucătorii și-au spus probabil că nu mai avem nimic de pierdut", a comentat desfășurarea partidei Costel Enache.

Sâmbătă seară, Ceahlăul Piatra Neamț a câștigat disputa cu Voința Sibiu, din etapa a a XII-a cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Nicolae Grigore, din penalty (min 45+1), respectiv de Bădescu și Marian Constantinescu (min.55 și 62) pentru gazde.

Cu prima victorie înregistrată pe teren propriu, nemțenii au acumulat 13 puncte.  

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite