Ceahlăul – Dinamo: meci fierbinte, aproape de îngheţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănciulescu este doar la un gol distanță de cota 200 în prima divizie
Dănciulescu este doar la un gol distanță de cota 200 în prima divizie

Nemțenii caută prima victorie pe teren propriu din acest sezon în partida cu liderul campionatului. Meciul se va juca de la ora 20.00, la o temperatură apropiată de zero grade.

Pentru a pregăti partida de astăzi, dinamoviștii au sosit la Piatra Neamț încă de dumincă și au fost întâmpinați de o vreme rece, de început de iarnă.

La meci sunt așteptați să ajungă circa 200 de suporteri care vor veni din Capitală și tot atâția din zona Moldovei. Galeria „câinilor" a anunțat că va continua protestele la adresa conducerii clubului.

Pentru a preveni eventuale turbulențe, 150 de jandarmi au fost mobilizați pentru misiunea de supraveghere a liniștii și ordinii publice în zona arenei.

„Efectivele vor acţiona în zona imediată şi apropiată a stadionului, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor, atât înainte de începerea meciului, cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia", a precizat căpitanul Cătălin Resemeriță, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamț.

Meciul programat să înceapă la ora 20.00 va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de Alexandru Tudor. Biletele de intrare la partida de pe stadionul „Ceahlăul” costă 5 și 10 lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite