Neamţ: Ceahlăul - Steaua se va juca cu stadionul arhiplin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Ceahlăul - Steaua se va juca cu stadionul arhiplin
Neamţ: Ceahlăul - Steaua se va juca cu stadionul arhiplin

Organizatorii meciului din această seară ştiau de câteva zile că publicul va veni în număr mare la stadion, de vreme ce încă de vineri au anunţat că nu mai sunt disponibile bilete.

Organizatorii meciului din această seară ştiau de câteva zile că publicul va veni în număr mare la stadion, de vreme ce încă de vineri au anunţat că nu mai sunt disponibile bilete. „Pentru a evita aglomeraţia facem un apel la spectatori să vină măcar cu o oră mai devreme la meci pentru că sistemul de turnicheţi permite un număr limitat de accesări”, a declarat directorul executiv al clubului nemţean,  Ioan Mironaş. Oficialii nemţeni au precizat că porţile de intrare în stadion vor fi deschise de la ora 19.00, iar accesul se va face pe sectoarele de tribune marcate pe bilete. Oaspeţii au sosit de la Bucureşti, ieri după-amiază, la Piatra Neamţ cu autocarul şi s-au cazat la Hotelul Central, unde au fost aşteptaţi de zeci de fani din oraş pentru autografe şi poze.

Steaua, antrenament închis

Aseară, de la ora 18.00, steliştii au făcut un antrenament cu porţile închise pe terenul II din complexul sportiv Ceahlăul, jucătorii fiind urmăriţi de microbişti de după poarta de acces. Nemţenii au efectuat antrenamentul oficial imediat după ce roş albaştrii au încheiat pregătirea.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite