Ceahlăul-România Tineret: 2-1 într-un amical jucat la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecționata Under 21 pregătită de Emil Săndoi a pierdut în fața gazdelor cu patru zile înainte de meciul oficial cu Franța din preliminariile CE. La scorul de 0-0, nemțenii au ratat un penalty prin Garcia Lopez.

Golurile au fost marcate în repriza secundă de Hristu Chiacu (min. 59 și 67) pentru Ceahlăul, respectiv Andrei Florean (min.82), pentru selecționata de tineret a României.

Ceahlăul: Jovic - Cazan, Nohai, Barna, Forminte, Achim, Stana, Bădescu, Onciu, De Pina Miguel, Garcia Lopez Lucas.

Antrenor principal: Costel Enache

România Under 21: Moldovan - Rada, Gugu, Beța, Matei, Stancu, Anton, Alexe, Grozav, Țigănașu, Țucudean.

Antrenor principal: Emil Săndoi

În prima repriză, Gugu a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben.

În minutul 14, Garcia Lopez a executat peste poartă o lovitură de la 11 metri în urma faultului comis în careu de Gugu asupra lui Stana.

Garcia Lopez a ratat de la punctul var deschiderea scorului, foto: Mihai Trofin

Pe parcursul meciului, la Ceahlăul au mai evoluat: Barna (portar), Chitoșcă, Constantinescu, Dumitraș, Țepeș, Omerbegovic, Chiacu, Pavel, Dobrescu, Popadiuc și Ștefănescu.

Selecționerul Emil Săndoi i-a mai folosit pe Gavrilaș (portar), Maxim, Tabără, Peteleu, Andrei Florean, Sergiu Buș și Florin Ilie.    

România va juca marți, 11 octombrie, de la ora 19.00, pe stadionul din Piatra Neamț partida cu selecționata U21 a Franței, într-un meci contând pentru preliminariile de calificare la Campionatul European de fotbal.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite