Neamţ: Ceahlăul învinsă clar de Rapid pe teren propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Ceahlăul învinsă clar de Rapid pe teren propriu
Neamţ: Ceahlăul învinsă clar de Rapid pe teren propriu

Antrenorul nemţenilor recunoaşte că victoria oaspeţilor a fost meritată 

Antrenorul Florin Marin pune înfrângerea usturătoare suferită de Ceahlăul în faţa Rapidului pe seama diferenţei de valoare dintre cele două echipe, dar şi pe tinereţea lotului gazdelor.

„În urma greşelilor individuale, le-am făcut practic cadou oaspeţilor două goluri în două minute. Jucătorii au cedat psihic şi s-au pierdut în faţa adversarului”, a declarat, după meci, antrenorul Florin Marin.

Tehnicianul nemţenilor spune că scorul înregistrat la final pe tabelă şi evoluţia jucătorilor săi au fost cauzate şi de indisponibilităţile din lot.

„Am avut absenţe din toate compartimentele din pricina accidentărilor sau a suspendărilor. Am spus de la început că mi-e teamă pentru aceşti jucători foarte tineri de impactul cu prima Ligă”, a mai spus Florin Marin.

Vineri seară, Ceahlăul a pierdut cu 0-4 partida disputată pe teren propriu cu Rapid. După cea de-a cincea victorie consecutivă, bucureştenii au devenit, cel puţin pentru o zi, liderul Ligii I. Golurile de la Piatra Neamţ au fost marcate de Lazăr (‘19), Buga (’21 şi ‘47) şi Spadacio (‘65).

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite