Neamţ: Ceahlăul vrea victorie cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Ceahlăul vrea victorie cu Dinamo
Neamţ: Ceahlăul vrea victorie cu Dinamo

Meciul se joacă în această seară, de la ora 21.15 

Nemţenii vor să profite de problemele lui Dinamo şi să dea lovitura în faţa unei echipe cu blazon, dar şi cu mari probleme în acest debut de sezon. „Avem nevoie de prima victorie în acest campionat şi sper ca publicul să fie alături de noi pe tot parcursul meciului pentru că suntem o echipă tânără”, a prefigurat disputa fundaşul Daniel Barna.

Probleme de lot la ambele echipe

Ca şi în etapa precedentă, tabăra nemţenilor este afectată de absenţele lui Miron, Viţelaru şi Doicaru, nerefăcuţi după accidentări. Spre deosebire de cuplul Florin Marin-Mihai Ionescu, Dario Bonetti va trebui să se adapteze pentru a suplini absenţele lui Tamaş şi Dragoş Grigore, suspendaţi în urma eliminărilor din meciul cu Internaţional Piteşti. Cel mai probabil, în locul lor vor juca Moţi şi Lucian Goian. „E spre binele nostru pentru că ultimii doi nu au multe meciuri împreună jucate în acest sezon. Este un atu, de care trebuie să profităm”, spune stopperul Barna.

Dinamo a înnoptat la Bacău

Lotul lui Dinamo a plecat ieri dupa-amiază spre Bacău şi s-a cazat la Hotel Decebal. La 18.30, autocarul cu lotul bucureştenilor se va deplasa spre Piatra Neamţ pentru meciul cu Ceahlăul, jucătorii urmând să revină la Bucureşti imediat după meci.

Partida va fi condusă la centru de arbitrul Alexandru Deaconu din Bucureşti, ajutat de asistenţii Octavian Şovre (Oradea) şi de Dragoş Iliescu (Craiova). Meciul va fi supervizat de preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Aron Huzu, iar observatori sunt Mircea Cezar Ionescu (Bucureşti) şi Cornel Sorescu (Piteşti).

   
 
 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite