Ce pot face nemţenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Idila cu dadaca mea
Idila cu dadaca mea

Filmul rulează la Dacia Panoramic, în acest sfârşit de săptămână. Regia este semnată de Bart Freundlich, iar în rolurile principale pot fi revăzuţi actorii Justin Bartha şi Catherine Zeta-Jones.

Criticii spun că filmul este o comedie extrem de actuală, o poveste de dragoste născută între doi oameni complet diferiţi, care se întâlnesc în cele mai neaşteptate condiţii. Orele de difuzare a peliculei sunt 14.00, 16.00 şi 18.00. Nemţenii interesaţi de un bilet la filmul „Idilă cu dădaca mea“ vor plăti între 4 şi 6 lei, în funcţie de orele alese pentru vizionare.

Vizită la Cetatea Neamţului
Dacă nu aţi apucat încă să vizitaţi Cetatea Neamţului, aveţi posibilitatea să încercaţi o plimbare la 46 de kilometri de Piatra Neamţ. Redată anul trecut în circuitul turistic naţional şi internaţional, după ce timp de doi ani a fost reabilitată, fortăreaţa prezintă 21 de spaţii amenajate. Acestea ilustrează sugestiv istoria întreagă a cetăţii, încă de la prima atestare documentară. Cele mai atractive incinte sunt sala de sfat şi de judecată, sala armelor, închisoarea şi paraclisul. Vizita la Cetatea Neamţului costă 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.

Doză de sănătate la salină
Dacă aveţi încredere în beneficiile şedinţelor naturiste, o vizită la sala de salină este numai bună. Sala special amenajată la centrul SPA din Piatra Neamţ, pune la dispoziţie condiţiile necesare pentru a vă simţi mai bine. Camera este discret luminată pentru asigurarea unei bune relaxări a organismului, iar aerul puternic ionizat este deosebit de eficient în tratarea afecţiunilor respiratorii. Pentru o oră la salină adulţii vor plăti 13 lei, în timp ce copiii vor avea reducere la 6 lei.

Karaoke la Tonique
Duminică seara, de la ora 22.00, puteţi să vă încercaţi talentul muzical în club Tonique. Amfitrionul Dan Apetrei vă va ghida prin toate genurile muzicale. Petrecerea va fi presărată de bancuri şi premii surpriză.

Petrecere rock’n roll
Cei care vor să se distreze sâmbătă seara pot alege petrecerea programată la Society. Organizatorii au pus la cale o seară Rock’n Roll Party. Sunt pregătite hituri din anii ’70 şi ’80.  Intrarea este liberă.

Două spectacole la Tineretului
În acest sfârşit de săptămână pietrenii pot viziona două piese de teatru. Sâmbătă seara, de la ora 19.00, este programată piesa „Oo“, iar duminică spectacolul „Soldaţii“, în regia lui Szabo K. Istvan. Biletul costă 13 lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite