Ce fac nemţenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţie de pictură cu tentă religioasă
Expoziţie de pictură cu tentă religioasă

Artistul Dumitru Mosor îşi prezintă lucrările în cadrul Galeriei Uniunii Artiştilor Plastici Neamţ. Pentru a intra mai bine în spiritul Sărbătorilor de Paşte, artistul Dumitru Mosor propune o expoziţie de pictură cu tentă religioasă.

Cele 18 lucrări care-i poartă semnătura pot fi admirate pe simezele Galeiilor „Lascăr Vorel“ până pe data de 15 aprilie. „Vor veni turişti din toată ţara în perioada Sărbătorilor. Dumitru Mosor are lucrări foarte bune, de aceea l-am invitat acum să expună“, a declarat Ştefan Potop, preşedintele UAP Neamţ.

Aveţi posibilitatea să vizitaţi galeria astăzi până la ora 18.00 şi sâmbătă în intervalul orar 10.00-14.00. Intrarea este gratuită. „Lucrările sunt extraordinar de frumoase, este păcat să nu fie văzute“, a spus Violeta Mihăilă, o iubitoare a artelor plastice. Artistul Dumitru Mosor este născut la 1o ctombrie 1961 la Humuleşti, Târgu Neamţ. Din 1985 el a participat la manifestări artistice în mai multe oraşe din ţară şi străinătate. Execută lucrări de pictură, restaurare, de mari dimensiuni la mai multe biserici din România şi de peste hotare.

În weekend
Vizită la Curtea Domnească     
Una din cele mai atractive locaţii din Piatra Neamţ poate fi descoperită în centrul istoric al oraşului. O plimbare pe platoul Curţii Domneşti poate fi considerată o incursiune interesantă în istoria unui oraş ce nu de puţine ori a fost numit „Perla Moldovei“. Complexul include Turnul Clopotniţă, Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul“, Muzeul „Curtea Domnească“, Colegiul Naţional „Petru Rareş“, Muzeul de Artă şi Muzeul de Etnografie. Conform specialiştilor, Curtea Domnească este locul din care a evoluat spiritualitatea zonei.

Mâine
Fiţi în formă la bowling
Dacă vă place sportul, dar căutaţi şi o formă de relaxare, puteţi încerca bowlingul la Tequila. Indiferent dacă sunteţi începători sau profesionişti, veţi găsi la faţa locului asistenţă specializată. Cele două piste moderne vă vor oferi posibilitatea să intraţi imediat într-o competiţie acerbă împreună cu prietenii dumneavoastră. Un joc de bowling costă în weekend pentru o persoană 9 lei, iar în cursul săptămânii puteţi beneficia de o serie de reduceri până la ora 17.00. Clubul din Ştrandul Municipal este singurul din oraş care vă oferă posibilitatea să jucaţi bowling la Piatra Neamţ.  

Duminică
Sănătate la saună
După o săptămână obositoare şi stresantă de muncă, sauna poate fi una dintre metodele de relaxare. Dacă medicul dumneavoastră îşi dă acordul, vă puteţi bucura de toate beneficiile pe care sauna le oferă organismului uman. Astfel, puteţi scăpa de stres, eliminaţi toxinele, slăbiţi, veţi da un aspect plăcut pielii dumneavoastră sau vă veţi întări sistemul imunitar. În cadrul centrului SPA din Piatra Neamţ o şedinţă nelimitată la saună cu duş, prosop, săpun, şampon şi papuci incluşi vă costă 24 de lei de persoană. În cazul în care vă hotărâţi să mergeţi frecvent la saună, pentru un abonament de 10 şedinţe veţi plăti 180 de lei de persoană.

Sâmbătă   
Petreceri de Paşte la Society  
Clubul de la punctul de plecare al telegondolei aşteaptă nemţenii cu ouă şi cozonaci în noaptea de Înviere. După ce vor lua lumină, tinerii sunt aşteptaţi să petreacă până în zori pe ritmuri club. Distracţia se reia la Society şi duminică.

Duminică 
Retro Party la Tonique
Cei care iubesc ritmurile anilor ’80 şi ’90 pot face rezervări duminică seara la Club Tonique. Distracţia este garantată de DJ Andy, iar petrecerea va începe la ora 21.30. La intrare trebuie achitat un bon de 30 de lei.

În weekend
„Ascensiunea cobrei“, la Dacia
Filmul, în regia lui Stephen Sommers, rulează în weekend. În rolurile principale pot fi văzuţi Channing Tatum şi Sienna Miller. Spectacolele au loc vineri şi sâmbătă de la orele 14.00, 16.00 şi 18.00. Un bilet costă 4-6 lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite