Ce fac nemţenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii sunt cei care vizionează des filmele 7D
Tinerii sunt cei care vizionează des filmele 7D

Nemţenii care sunt dornici să experimenteze senzaţii tari pot merge, în weekend, la unul dintre cele nouă filme care rulează la cinematograful 7D din Piatra Neamţ.

Sistemul 7D se bazează pe proiecţii 3D vizuale, cu mişcarea scaunelor în trei planuri, cu amplificarea şi redarea în timp real a sunetului şi a mirosului. Filmele durează între 12 şi 20 de minute, iar preţurile sunt pentru toate buzunarele. Un bilet individual costă între 15 şi 20 de lei, iar în cazul grupurilor de patru persoane, biletele costă între 50 şi 60 de lei. Cinematograful 7D este deschis între orele 11.00 - 24.00, în zilele de marţi, miercuri, joi şi duminică.

Relaxare
Înot la Centrul SPA
Persoanele care vor să scape de stres şi oboseala acumulată în cursul săptămânii se pot relaxa în weekend înotând. Potrivit medicilor, înotul este cea mai complexă activitate fizică. Apa stimulează circulaţia sangvină şi tonifică musculatura. Cei care vor să se relaxeze în apă pot alege bazinul din incinta complexului SPA care este prevăzut cu jeturi de apă, ca în jacuzzi. Înotul ajută la depăşirea depresiei, iar specialiştii recomandă înotul de trei ori pe săptămână. O şedinţă de o oră la piscină costă 24 de lei.

Duminică
Seară de karaoke în Club Tonique
Pietrenii care vor să-şi testeze calităţile vocale sunt aşteptaţi duminică seară, la clubul Tonique. Gazda va fi Dan Apetrei, DJ care a pregătit cele mai în vogă melodii ale momentului. Cei care vor să cânte live pot participa la concursul care va începe de la ora 22.00. Concurenţii vor avea la dispoziţie sute de melodii româneşti şi internaţionale. După miezul nopţii, se va putea cânta şi muzică populară. Petrecerea va fi presărată cu bancuri, glume şi premii surpriză. Intrarea la seara de karaoke va fi liberă.

În weekend
Distracţie la patinoar  
Şi în acest sfârşit de săptămână vă puteţi distra pe patinoarul amenajat la Ştrandul Municipal. Intrarea costă 3 lei, iar patinele pot fi închiriate cu 5 lei. Patinoarul este deschis în weekend între orele 10.00-22.00. 

Sâmbătă
Petrecere în Club Society
Pietrenii sunt aşteptaţi sâmbătă, de la ora 22.00, la o petrecere organizată de Clubul Society. Invitaţii speciali sunt DJ Răzvan, resident în Club Greco (Creta) şi DJ Gabriel SLiCK. Intrarea în club este liberă.

Duminică
Opera Iaşi, în concert la Piatra
Scena Teatrului Tineretului va găzdui duminică seară un spectacol susţinut de artiştii de la Opera Română din Iaşi. Aceştia revin la Piatra după 20 de ani. Concertul va începe la ora 18.30, iar un bilet costă 20 de lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite