Neamţ: Ce pot face pietrenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Ce pot face pietrenii în weekend
Neamţ: Ce pot face pietrenii în weekend

Revine „Omul care a văzut moartea“ Compania de teatru Draga Olteanu-Matei vă invită în această seară să vizionaţi comedia „Omul care a văzut moartea“. Spectacolul realizat după

Revine „Omul care a văzut moartea“


Compania de teatru Draga Olteanu-Matei vă invită în această seară să vizionaţi comedia „Omul care a văzut moartea“. Spectacolul realizat după opera lui Victor Eftimiu este programat să înceapă la ora 19.00, la Casa de Cultură. Din distribuţia piesei fac parte Radu Costin, Doru Spiridonescu, Costache Lupu, Sidonia Grozavu, Nicoleta Munteanu, Ciprian Solomon şi Crenguţa Onişoru. Piesa jucată de trupa de actori coordonată de actriţa Draga Olteanu-Matei a avut premiera în primăvara acestui an.

Concert în aer liber

Amatorii de muzică rock sunt aşteptaţi astăzi, de la ora 18.00, pe platoul de la Gospodina. Aici se va desfăşura prima ediţie a evenimentului muzical „Forest Rock“. Pe scena amenajată lângă Casa cu Flori vor concerta trupele Metal Revolution, Grind 25 şi Take Two. Cele trei formaţii în care cântă tineri liceeni din Piatra Neamţ vor susţine timp de o oră şi jumătate un program cu piese din toate genurile muzicii rock. După concert, la Casa cu Flori va fi party Classic Rock. Preţul biletului este 15 lei, cu bon de consumaţie inclus.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite