Soţia procurorului Olteanu: „Dacă pleci cu amanta în concediu, suni acasă să nu dai de bănuit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul criminalist Stelian Olteanu a răspuns la telefon abia la 24 de ore după ce soţia i-a reclamat absenţa. Consoarta magistratului susţine că aceasta nu i-a mai dat niciun semn de viaţă de duminică şi că-l bănuieşte c-o înşeală.

O întreagă telenovelă din viaţa familiei procurorului criminalist pietrean Stelian Olteanu i-a alertat ieri pe locuitorii oraşului de sub Pietricica. Cunoscut pentru că a anchetat cazuri celebre, precum asasinatul comis de Cristian Chilat în Cafe Latino sau pe cel al omului de afaceri Radu Constantinescu, care şi-a împuşcat soacra pe 18 iunie, magistratul a fost declarat dispărut în urmă cu două zile.
Scenariile au apărut la scurt timp, unii crezând chiar că procurorul este una şi aceeaşi persoană cu bărbatul găsit carbonizat în curtea unui liceu din Capitală.

„Am trecut prin momente de groază“

Oamenii au fost cu atât mai îngrijoraţi, cu cât cea care a alertat poliţiştii a fost însăşi soţia, medicul Manoela Olteanu. „Soţul m-a anunţat sâmbătă, pe la ora 18.00, că a plecat într-o anchetă, la Craiova. Duminică dimineaţă, pe la ora 10.00, m-a sunat de pe telefonul unui poliţist şi de atunci n-am mai ştiut nimic de el. La Craiova e mafia României; el a primit nenumărate ameninţări cu moartea, am trecut prin momente de groază“, povesteşte Manoela Olteanu.
Femeia a depus o plângere la poliţie, prin care anunţa că procurorul n-a mai dat pe acasă încă de duminică, 17 iulie.

Îşi anunţase soţia că va lipsi de acasă

Poliţiştii au reuşit să-l găsească abia ieri. „Am reuşit să-l contactăm telefonic. Ne-a spus că este sănătos şi că a plecat în concediu“, a declarat Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.
Plecat în concediu din 18 iulie, şeful Secţiei Penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ spune că a avut marea surpriză să afle, pe 21 iulie, că a fost declarat dispărut şi că toată lumea îl caută. Nedumerirea sa a fost cu atât mai mare, cu cât susţine că-şi anunţase soţia din timp că va lipsi de acasă. Deşi a fost rezervat în a face comentarii, procurorul spune că nu trebuia să se ajungă la un aşa scandal.

„Sunt în concediul meu legal. Este o aberaţie că sunt dispărut, în condiţiile în care eu i-am spus (n.r. soţiei, Manoela Olteanu) foarte clar că lipsesc trei zile de acasă“, a spus Stelian Olteanu. După ce a aflat că soţul este viu şi nevătămat, Manoela Olteanu crede că dispariţia misterioasă a procurorului criminalist se justifică prin existenţa unui alte femei.
„Luni m-am dus la Parchet şi am aflat că e în concediu. Noi vroiam să mergem la mare în Bulgaria, în perioada 1- 7 iulie, şi el mi-a spus că şefa lui nu poate să-i dea concediu pentru că e o perioadă aglomerată şi sunt multe dosare de anchetat“, povesteşte femeia.

Soţia îl bănuieşte pe procuror de amantlâc

Doctoriţa Olteanu este revoltată acum: „Eu ştiu aşa: dacă pleci cu amanta în concediu, suni acasă să te asiguri că nu e o problemă şi să nu dai de bănuit. Am înţeles că iubita soţului meu ar fi patroana unui restaurant din oraş, pe care o cunosc pentru că mi-a fost pacientă. Un coleg de-al lui mi-a spus că duminică dimineaţă i-a văzut în Bacău“, spune Manoela Olteanu.

Soţia procurorului criminalist precizează că nu a reuşit să vorbească prea mult cu Stelian Olteanu după ce a ajuns acasă. „L-am găsit acasă azi dimineaţă (n.r. ieri) pentru că, între timp, apăruse şi pe la televiziuni ştirea că e dispărut. N-am apucat să vorbesc decât foarte puţin cu el. Mi-a spus că nu mai suportă să vină acasă din cauza problemelor cu părinţii lui, cu care are nişte conflicte majore. Toată tensiunea a pornit de când ne-am mutat la casa de la Pângăraţi (din august 2010). Mi-a spus că a fost în concediu să se elibereze, să se odihnească“, dezvăluie doctoriţa misterul dispariţiei.

Manoela Olteanu se gândeşte să divorţeze

Întrebată dacă are de gând să divorţeze, Manoela Olteanu a spus că se gândeşte şi la această variantă.
„Noi am fost o familie perfectă. Ne cunoştea tot oraşul. L-am iubit foarte mult şi încă îl iubesc. Probabil că voi face acest pas. Nu pot trăi în această mocirlă. Când ai o amantă o ascunzi, nu pleci în concediu cu ea, şi-ţi asumi responsabilitatea consecinţelor. În condiţiile astea mi se pare firesc să mă gândesc la divorţ şi am luat legătura cu avocatul meu. Vom vedea dacă va fi o mediere“, a conchis Manoela Olteanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite