Neamţ: Câştig record, uitat la agenţia loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Câştig record, uitat la agenţia loto
Neamţ: Câştig record, uitat la agenţia loto

Pietrenii pasionaţi de loterie fac speculaţii în privinţa identităţii şi intenţiilor câştigătorului milionar.

Cel mai mare premiu acordat de Loteria Română în istoria sistemului 5/40 s-a câştigat pe 4 iunie, cu un bilet depus la o agenţie din centrul oraşului Piatra Neamţ. Milionarul, care a jucat la Agenţia 27.01 pare să prefere discreţia. Timp de trei luni nu a trecut să-şi revendice premiul.

„E o modalitate pe care o aleg de obicei jucătorii cunoscători: lasă timpul să treacă pentru a nu atrage atenţia publică“, consideră şeful Sucursalei Neamţ a Loteriei Române, Vasile Nechita. Singurul câştigător la categoria I a extragerii de la începutul lunii iunie a jucat o variantă combinată şi a acumulat alte zece variante la categoria a III-a. Astfel, câştigul total a ajuns la  1.001.563,78 lei (echivalentul a 237.600 euro). Câştigul net i-ar face pe mulţi să-şi piardă capul. „Nu ştiu ce-aş face cu atâţia bani, cred că aş lua-o razna“, spune Mioara Dumea, comerciant în Piaţa Centrală.
Prin oraş au apărut tot felul de scenarii despre tactica pe care o alege jucătorul norocos. „Eu cred că se va duce chiar în ultimele zile în care mai poate ridica premiul, că până atunci nimeni nu-i mai poartă de grijă“, spune pensioarul Mihai Teodorescu, un jucător pasionat.

Câţiva pietreni se laudă prietenilor că ei sunt câştigătorii premiului. „Nicio persoană nu a revendicat până acum câştigul de la extragerea 5/40 din 4 iunie“, a transmis ieri Biroul de Relaţii Publice şi Mass-Media din cadrul Loteriei Române.   
Mulţi pasionaţi sunt convinşi că jucătorul care a depus biletul l-a pierdut. „Parcă e cazul cu biletul câştigător de la agenţia din Tecuci“, spune pietreanul Ioan Dogaru.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite