Casieria telegondolei din Piatra Neamţ, golită de 37.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii reprezentau încasările de duminică, 7 august. Furtul a fost sesizat în această dimineaţă de angajaţii Perla Invest. Conducerea societăţii spune că vina principală este a casierei, care va trebui acum să plătească din propriile buzunare.

Casieria telegondolei din Piatra Neamţ a fost golită de 37.000 de lei în noaptea de duminică spre luni, 7 spre 8 august.

„Furtul a fost sesizat astăzi. Au fost 37.000 de lei, încasările de duminică, pentru că cele de sâmbătă fuseseră deja predate. Casiera era obligată să predea banii la finalul zilei. Nu i-a predat, iar acum trebuie să plătească. Mai multe date nu avem pentru că poliţiştii anchetează încă cazul", a spus Cristian Vătăjelu, directorul societăţii Perla Invest, firma care se ocupă cu administrarea telegondolei din Piatra Neamţ.

Şeful Poliţiei Locale Piatra Neamţ crede că persoana sau persoanele care au comis furtul ştiau că în seif există bani. „Noi avem patrule în zonă. Au acţionat şi în noaptea de duminică spre luni. Chiar în jurul orei 2.00 dimineaţa poliţiştii locali au trecut pe acolo şi nu au observat nimic suspect. Noi am asigurat paza. Nu au fost probleme până acum. Eu consider că este cineva care ştia despre ce este vorba şi a acţionat la sigur", a spus Dumitru Crăescu, şeful Poliţiei Locale Piatra Neamţ.   

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Poliţia municipiului Piatra Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite