Care este cel mai bun medic din oraş? Spune pe neamt.adevarul.ro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nominalizările pentru medicii de top pot fi făcute până miercuri, 20 octombrie
Nominalizările pentru medicii de top pot fi făcute până miercuri, 20 octombrie

Pietrenii mai au la dispoziţie o săptămână pentru a nominaliza medicii care au dat dovadă de competenţă şi profesionalism.

Sesiunea de nominalizări pentru campania „Doctori cu care Iaşiul se mândreşte" iniţiată de săptămânalul „ADS" a intrat pe ultima sută de metri. Cei care doresc să mulţumească specialiştilor în medicină care i-au tratat pot face acest lucru nominalizându-i fie pe site-ul neamt.adevarul.ro,fie pe adresa de mail neamt@adevarul.ro.

Până acum, nemţenii au nominalizat doctori din mai multe domenii ale medicinei, de la urgenţe, până la domenii de specialitate.

Doctorii cu care se mândreşte Piatra Neamţ. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru!

Săptămânalul „ADS"  îi caută pe cei mai buni cinci medici, cei cu care se mândresc locuitorii municipiului Piatra Neamţ. Părerea ta contează!  Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci doctori de top cu care se mândreşte oraşul.

Start pentru nominalizări!

Timp de două săptămâni, începând de pe 5 octombrie, lista de nominalizări este deschisă şi aşteptăm propunerile tale pe neamt.adevarul.ro. Iată criteriile de care ar trebui să ţii cont atunci când propui un medic:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este medicul pe plan local, însă pentru faptele sale bune bune, nu pentru scandalurile în care a fost implicat!

CV-ul doctorului. Studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru doctorul nominalizat.

Inovaţie şi cercetare. Dacă a participat la operaţii în premieră pentru comunitatea în care activează, dacă a avut interventii medicale cu un grad înalt de dificultate finalizate cu succes, ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze spitalul cu aparatură performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Nu primeşte şpagă. Ştim că este extrem de important ca medicul nostru să respecte jurământul lui Hypocrate şi să nu-şi condiţioneze actul medical de primirea unor bani sau cadouri. Dacă ştii astfel de medici, spune-ne şi nouă!

Votează-i pe cei mai buni!                   

Miercuri, 20 octombrie, „ADS" va publica lista finală cu nominalizările celor mai buni medici din Piatra Neamţ şi se va da START VOT! Timp de 14 zile vei avea posibilitatea să-i votezi pe doctorii cu care se mândreşte Piatra Neamţ, iar în final, vei afla poveştile câştigătorilor.

Află AICI mai multe detalii despre noua campanie Adevărul de Neamţ şi nominalizează medicii care au dat dovadă de profesionalism în relaţia cu pacienţii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite