Neamţ: Caravana „Adevărul” ajunge mâine la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Caravana „Adevărul” ajunge mâine la Piatra Neamţ
Neamţ: Caravana „Adevărul” ajunge mâine la Piatra Neamţ

Timp de patru zile, iubitorii cărţilor din „Biblioteca Adevărul” şi le pot procura de la rulota care va fi amplasată în ştrand şi în Piaţa Centrală

Pietrenii care nu au reuşit să-şi achiziţioneze cărţile din colecţia „Disney Clasic” au şansa de a-şi completa biblioteca în următoarele patru zile, timp în care la Piatra Neamţ va poposi caravana „Adevărul”. Sâmbătă şi duminică, rulota de la care se pot achiziţiona cărţile dedicate copiilor, la preţul de 11,99 lei, va fi amplasată în ştrand, în spatele scenei de la Cerbul de Aur Junior.

Luni şi marţi, rulota poate fi găsită în zona Pieţei Centrale. „În aceste ultime două zile oferim citiorilor posibilitatea de a  achiziţiona colecţia completă a colecţiei Disney Clasic, pentru că luni apare şi «Bambi», ultima carte din colecţie”, a precizat Ana Maria Mihalache, reprezentant vânzări Adevărul. 

Caravana oferă şi şansa celor care au ratat titlurile din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” să-şi umple golurile. Preţul de vânzare pentru o carte din această colecţie  este de 10,99 de lei.

De asemenea, de la rulotă pot fi procurate şi DVD-urile cu filmele „Adevărul”, la preţul de 10,99 lei.
  

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite