NEAMŢ: Muncitor beat căzut în Bistriţa de pe podul de la Căprioara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Muncitor beat căzut în Bistriţa de pe podul de la Căprioara
NEAMŢ: Muncitor beat căzut în Bistriţa de pe podul de la Căprioara

Un bărbat în vârstă de circa 57 de ani, a cărui identitate a rămas necunoscută, s-a înecat după ce a căzut în apele Bistriţei de pe podul de la Căprioara din Piatra Neamţ, astăzi, 21 octombrie, în jurul orei 10.20.

Bărbatul efectua lucrări de sudură la pod şi, conform martorilor, era beat. Pentru că nu purta echipament de protecţie şi din cauza unei manevre imprudente, acesta a căzut de pe pod. În ajutorul său a sărit un coleg de muncă, fără să fie în stare să îl salveze şi mirosind şi el puternic a băutură, după cum a declarat salvatorul celui din urmă, Fabian Miron.

„Omul era muncitor aici şi în zece minute a venit şeful lor şi a luat toate bagajele şi oamenii şi a plecat repede de aici. Eu aşteptam autobuzul şi am văzut când s-a aruncat a doua persoană în apă. Erau beţi amândoi. Se înecau amândoi, dacă nu îl scoteam pe unul. Îl scoteam şi pe celălalt din apă, dar nu am mai apucat“, a declarat Fabian Miron din Văleni, care se afla în staţia de autobuz când a văzut ce se întâmpla în apă.

Pentru căutarea trupului bărbatului înecat au intervenit pompierii. „Un echipaj cu şase subofiţeri şi barcă pneumatică a căutat peroana despre care s-a spus că a căzut în apă şi s-a înecat. După două ore, căutările au fost suspendate“, a precizat căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Cazul a fost înregistrat la Poliţie ca accident de muncă. „Din primele verificări s-a stabilit că evenimentul este accident de muncă, fapt pentru care au fost sesizaţi Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamţ, care vor continua cercetările“, a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite