Candidat unic pentru șefia Spitalului Județean Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cei trei medici care și-au depus dosarele de participare la concursul pentru funcția de director, unul singur a fost acceptat de comisia de validare a candidaturilor. Doctorul basarabean Ala Nemerenco s-a retras din cursă după ce i se ceruse să-și ateste studiile cu un act emis de Ministerul Sănătății din România.   

Singurul candidat care va fi evaluat pentru funcția de director al Spitalului județean Neamț este doctorul Lucian Ciobotaru, directorul interimar al unității. Marți, 10 ianuarie va avea loc proba scrisă, iar peste o săptămână, pe 16 ianuarie, interviul și susținerea probei de management.

„Am primit în această dimineață o înștiințare de retragere din concurs a doamnei Nemerenco, condiții în care obiectul contestației, alături de calitatea de concurent au fost pierdute" a spus Aldo Pellegrini, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț.

Medicului din Republica Moldova i se solicitase din partea comisiei de validare a candidaturilor un act emis de Ministerul Sănătății prin care să i se recunoască studiile efectuate la Chișinău. Ala Nemerenco a contestat însă cererea comisiei, dar cu o zi înainte de concurs, și-a retras candidatura.

Medicul Ioan Uleia, fostul director al Spitalului Bicaz a fost primul eliminat de comisia de validare a dosarelor din cauza cazierului judiciar.

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite