Candidat nemţean la BAC: „Nu am mai avut subiecte-capcană la matematică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proba de astăzi a fost abordată cu mai multă încredere de candidaţii care s-au pregătit după ce au ratat prima sesiune de bacalaureat. Restanţierii s-au bucurat că nu au mai avut de rezolvat polinoame, şi spun că subiectele au fost mult mai uşoare.

Cosmin Cobrea, abslovent al Colegiului Naţional Spiru Haret din Piatra Neamţ spune că a rezolvat toate subiectele, spre deosebire de sesiunea din vară, atunci când problemele l-au pus în încurcătură.

„Doar la mate am picat, pentru că am luat 2. Acum am ştiut să rezolv toate cele trei cerinţe şi sper să iau măcar un 5, spre deosebire de sesiunea trecută când am avut subiecte-capcană", a spus candidatul.

Un alt coleg care a susţinut proba la centrul de la Grupul Şcolar Economic Aministrativ explică dificultatea probei de astăzi:

„Nu au mai fost polinoame ca data trecută, dar s-au introdus subiecte cu legi de compoziţie şi cred că a fost uşor pentru mulţi să le rezolve", spune Paul Ouatu.    

Afisarea rezultatelor se va face duminică, 4 septembrie până la ora 16.00 și în aceeași zi vor putea fi depuse contestațiile. Rezultatele finale vor fi afișate miercuri, 7 septembrie.

Rămâneţi pe neamt.adevarul.ro pentru a vedea în timp real desfăşurarea probelor de la Bacalaureatul din toamnă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite