Neamţ : Campania împotriva votului ilegal se mută în pieţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemţenii care vor merge duminică la cumpărături vor primi pliante informative din partea poliţiştilor

La finele acestei săptămâni, angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor vor continua în teren acţiunile din campania de informare „Votul ilegal înseamnă închisoare!”.
 
În judeţul Neamţ, poliţiştii de proximitate, jandarmii şi lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenşă îi vor informa pe cetăţeni despre riscurile votului ilegal în târgurile şi pieţele agroalimentare din zonele urbane. 

„În această campanie vor fi distribuite şi pliante în piaţa de en gross 1 Mai din Piatra Neamţ, la Piaţa Centrală din Roman şi în pieţele din oraşele Târgu Neamţ şi Bicaz”, a precizat inspectorul principal  Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt desemnat al Centrului de Comunicare Judeţean Neamţ.

Până în prezent campania de conştientizare s-a mai desfăşurat în centre comerciale, în unităţile de învăţământ din comunele Borca, Podoleni, Zăneşti, precum şi la un lectorat cu părinţii, organizat la un liceu din Piatra Neamţ. Jandarmii au distribuit pliante participanţilor la competiţiile sportive şi turiştilor cazaţi în staţunea Durău.

Campania „Votul ilegal înseamnă închisoare !” este iniţiată de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi se desfăşoară în perioada 23 octombrie - 6 decembrie a.c.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite