Căluşarii şi urşii se vor întâlni la Roman. Uite ce evenimente au loc în Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol de datini şi tradiţii la Tămăşeni
Spectacol de datini şi tradiţii la Tămăşeni

Spectacole de datini şi obiceiuri, carnaval, concert de muzică uşoară şi expoziţie cu cele mai periculoase animale din lume. Acesta este tabloul sfârşitului de săptămână în judeţul Neamţ.

Pe agenda de weekend se află "Carnavalul de Crăciun", un eveniment realizat pe 16 decembrie de către elevi din toate instituţiile de învăţământ romaşcane. Începând cu ora 14.30 vor fi reînviate toate tradiţiile de iarnă, de la colinde până la căluşari. Manifestarea se va încheia la ora 20.00 cu un concert live, susţinut de formaţia Hara.

Cele mai periculoase animale pot fi văzute la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii din Roman, în cadrul expoziţiei de reptile vii. Biletul de intrare costă 3 lei pentru grupuri, elevi şi studenţi şi 5 lei pentru adulţi. Expoziția poate fi vizitată pînă pe 8 ianuarie 2012.

Elevii ieşeni organizează un spectacol caritabil ca să-şi ajute colegii

Căminul Cultural din satul Tămăşeni, comuna Tămăşeni va găzdui un spectacol de datini şi tradiţii. Începând cu ora 09.00, trupele de mascaţi din  Adjudeni, Tămăşeni, Doljeşti, Buruieneşti, Răchiteni şi Săbăoani vor încânta iubitorii de tradiţii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite