Cadou muzical cu artişti de la Opera din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artiştii ieşeni aduc colindele pe scena Teatrului Tineretului
Artiştii ieşeni aduc colindele pe scena Teatrului Tineretului

Ieşenii vor susţine pe scena Teatrului Tineretului, de la ora 18.30, un spectacol de teatru liric şi colinde. Pietrenii sunt aşteptaţi în această seară la un concert de Crăciun susţinut de artiştii de la Opera din Iaşi pe scena Teatrului Tineretului.

Artiştii ieşeni revin la Piatra Neamţ după o absenţă de două decenii. Evenimentul a devenit posibil la iniţiativa pietrencei Vasilica Stoiciu-Frunză, consultant artistic la Opera din Iaşi care s-a bucurat de sprijinul conducerii teatrului din Piatra Neamţ.

Două ore de muzică

„Ce poate fi mai adecvat, în luna decembrie, decât muzica de sărbătoare, cadouri sonore oferite cu plăcere şi bucurie de soliştii, orchestra, corul şi un grup de balerini ai teatrului liric ieşean“, spune  Vasilica Stoiciu-Frunză, consultantul artistic al Operei Naţionale Române Iaşi. Programul din această seară va cuprinde pagini orchestrale celebre, muzică de operă, operetă şi musical. Pe parcursul a două ore, publicul meloman va putea asculta arii compuse de Piotr Ilici Ceaikovski, Aram Haciaturian, Georges Bizet, Robert Stolz, Johann Strauss, Gaetano Donizetti, Gioacchino Rossini sau Franz Lehar. „Sperăm ca acest spectacol să fie un nou început al colaborării noastre. Ştiu că publicul din Piatra Neamţ vrea să vadă spectacole de teatru liric“, adaugă Vasilica Stoiciu-Frunză.

De asemenea, nu puteau lipsi din programul unui eveniment organizat cu prilejul Sărbătorilor de iarnă colindele. Soliştii ieşeni Diana Bucur, Mihaela Grăjdeanu, Lăcrămioara Maria Hrubaru Roată, Maria Macsim, Brânduşa Moţoc-Creangă, Florentina Onică, Irina Scafaru-Roşu, Simona Titieanu, Tudor Florenţa, Cosmin Marcovici, Anca Bâzgu (vioară), Cătălin Simerea (flaut), sub bagheta dirijorului Bogdan Chiroşcă vor oferi un cadou muzical de Sărbători la Piatra Neamţ.

Spectacolul va avea loc în această seară, începând cu ora 18.30. Un bilet costă 20 de lei, atât pentru locurile din lojă, cât şi pentru cele din sală.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite