Neamţ: Cadavru dus de Bistriţa de la Broşteni până în Lacul de acumulare Izvorul Muntelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul unui bărbat dispărut în apele Bistriţei la Broşteni, în luna iulie, a fost descoperit de un pescar în Lacul de acumulare Izvorul Muntelui, la circa 300 de metri în aval de viaductul de la Poiana Largului, joi, 23 septembrie.

Mihai Plăcintă avea 53 de ani şi a căzut în apele umflate de ploi pe când se afla, împreună cu alte persoane, la adunat trunchiuri de arbori din albie, cu o cange.

Pescarul a sunat la urgenţe apelând numărul 112, iar pentru cercetări criminalistice la faţa locului s-au deplasat, cu şalupa Postului Transporturi Navale Bicaz, şeful de post Viorel Olaru şi adjunctul său, Nicolae Ovidiu Ţocu .

Trupul neînsufleţit, aflat într-o avansată stare de descompunere, a fost recunoscut de către soţia şi fiul defunctului, după haine şi semne particulare. „Corpul nu prezenta urme vizibile de violenţă. Conform procedurii, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Neamţ, pentru ca, prin necropsie, medicii să stabilească cu precizie cauza morţii“, a declarat agentul şef Viorel Olaru, şeful Postului de Poliţie Transporturi Navale Bicaz.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite