Vasile Pruteanu părăseşte partidul şi candidează din partea USL. Prefectul a emis ordinul de încetare a mandatului şefului CJ Neamt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Mihai Archip (dreapta) a emis ordinul de încetare a mandatului președintelui CJ Neamț
Prefectul Mihai Archip (dreapta) a emis ordinul de încetare a mandatului președintelui CJ Neamț

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, trece la PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat, alături de acesta mergând la Uniunea Social Liberală şi 20 de primari PDL.

Ora 15.15 Prefectul Mihai Archip a emis ordinul de încetare de drept a mandatului președintelui CJ Neamt, Vasile Pruteanu. „Întrucât am luat act de declarația președintelui CJ Neamț că va participa la alegeri din partea altei formațiuni decât cea în care este înscris am emis ordinul de încetare de drept a mandatului, în baza Statutlui aleșilor locali”, a spus prefectul Mihai Archip.

Ora 14.40 Vasile Pruteanu, președintele CJ Neamț spune că s-a gândit de mai multe zile la varianta de a trece de la PDL la USL și că nu a discutat cu Gheprghe Ștefan și nici cu parlamentarii democrat-liberali despre mutarea sa la PNL. 

„Normal că vor fi acuzații poate din partea unora de trădare, de traseism politic, dar vreau să afirm cu tărie că am avut un singur interes de când sunt la Consiliul Județean, acela al cetățenilor din Neamț”, a spus Vasile Pruteanu.

Ora 13.40 „PSD Neamţ anunţă trecerea actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, dl Vasile Pruteanu, la PNL. Vasile Pruteanu va fi candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ. Alături de Vasile Pruteanu au trecut la USL şi 20 de primari PDL“, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Biroul de Presa al PSD.

În urmă cu o săptămână, şi preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a anunţat că va candida din partea PNL pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite