Neamţ: Ceahlăul eliminată din Cupa României de CFR Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Ceahlăul eliminată din Cupa României de CFR Craiova
Neamţ: Ceahlăul eliminată din Cupa României de CFR Craiova

Echipa lui Jerry Gane a produs la Piatra Neamţ surpriza primelor două zile a 16-zecimilor competiţiei

Echipa de ligă secundă Gaz Metan CFR Craiova a scos din Cupa României pe Ceahlăul după ce, la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1. Nemţenii au deschis scorul în minutul 19 prin Cristinel Gafiţa, dar au scăzut ritmul şi au permis oaspeţilor să spere că pot egala.

Încurajaţi permanent de pe margine de antrenorul Jerry Gane, oltenii prind curaj şi egalează în al doilea minut de prelungire, atunci când Ferariu îşi introduce mingea în proprie poartă la o lovitură liberă executată în careu de Neacşu. Faza golului a fost anunţată însă de trei mari ocazii ratate de craioveni.

La loviturile de departajare, ratările lui Viţelaru, Bădescu şi Barna au eliminat Ceahlăul din competiţie şi au consemnat calificarea meritată a craiovenilor care au crezut până la capăt că pot produce surpriza. „Mi-am dorit să trecem mai departe şi aş vrea să cădem tot cu o echipă din Liga I, dar nu cu Universitatea Craiova”, a declarat la final antrenorul Jerry Gane. La al doilea meci oficial ca antrenor principal, Mihai Ionescu s-a arătat dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi. „Când ratezi cu nonşalanţă ocazii singur cu portarul e foarte grav; la 11 metri se pare că miza a fost prea mare”, a declarat Mihai Ionescu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite