Neamţ: Cupa României/Ceahlăul – Gaz Metan CFR Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Cupa României/Ceahlăul – Gaz Metan CFR Craiova
Neamţ: Cupa României/Ceahlăul – Gaz Metan CFR Craiova

Craiovenii vor să joace pe teren neutru, deşi tragerea la sorţi a stabilit că meciul se joacă la Piatra Neamţ

Ceahlăul va juca în şaisprezecimile Cupei României la fotbal cu Gaz Metan CFR Craiova, echipă nou promovată în liga a II-a. Sorţii au stabilit astăzi că partida va avea loc pe terenul nemţenilor, lucru care nu a căzut tocmai pe plac grupării oltene: „Nu ştiu dacă ne vom deplasa până la Piatra Neamţ. O să vorbesc şi la federaţie. Se poate juca pe teren neutru, la jumătatea distanţei. Avem meciuri importante în campionat, nu ne putem permite o asemenea deplasare”, a declarat preşedintele Gheorghe Frăţică. 

„Nu se pune problema să nu jucăm la Piatra Neamţ. Dacă am fi avut o deplasare în zonă, poate am fi făcut o înţelegere, dar noi jucăm la Iaşi în acea perioadă. Asta e, au avut ghinion”, a replicat directorul executiv al nemţenilor, Ioan Mironaş.
 
Meciurile se vor disputa pe 22, 23 sau 24 septembrie, de la ora 16.00 (cu excepţia partidelor televizate), în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă.

Înainte de această fază a competiţiei, Gaz Metan CFR Craiova a depăşit cu scorul de 3-0 pe colega de eşalon, Drobeta Tr. Severin. Adversarii din Cupă ai echipei nemţene sunt antrenaţi de Jerry Gane, ex-jucător şi antrenor secund al Universităţii Craiova. După patru etape disputate din actualul sezon, Gaz Metan CFR Craiova ocupă locul al 12-lea cu patru puncte.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite