Neamţ: Branşamente la canalizare, doar la cerere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Branşamente la canalizare, doar la cerere
Neamţ: Branşamente la canalizare, doar la cerere

Rezidenţii străzilor 1 Dec.1918 şi Cetatea Neamţului trebuie să anunţe primăria dacă vor să se racordeze la canalizare

Până pe 15 noiembrie, rezidenţii străzilor 1 Dec. 1918 şi Cetatea Neamţului trebuie să comunice primăriei Piatra Neamţ dacă doresc  să se branşeze la canalizarea menajeră. În zonă se vor derula anul viitor operaţiuni de supralărgire a celor două artere şi nu vor mai fi posibile lucrări ulterioare de branşament.

"Cei care doresc să realizeze individual lucrări de branşamente la canalizarea menajeră aferentă sunt rugaţi să comunice în scris acest lucru în perioada 1-15 noiembrie 2009", se arată într-un comunicat al Primăriei.

Primăria are în derulare proiectul de modernizare a străzilor 1 Decembrie 1918 continuată cu strada Cetatea Neamţului, finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Lucrările de modernizare prevăd supralărgirea la patru benzi de circulaţie, înfiinţarea trotuarelor şi modernizarea canalizării menajere şi pluviale.

"Întrucât după finalizarea lucrărilor de refacere a carosabilului şi trotuarelor, nu vor mai fi posibile lucrări ulterioare de branşament, este necesară realizarea acestora până la sfârşitul anului 2009".

Autorităţile locale consideră oportună realizarea branşamentelor în această perioadă deoarece următoarele investiţii propuse a se desfăşura pe amplasamentul acestor străzi sunt posibile numai după anul 2013, când expiră perioada de garanţie a lucrărilor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite