Bob Sapp a auzit de primarul de Piatra Neamț: „Știu că vi se spune Pinalty”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Bestia” Bob Sapp îl știe pe primarul Ștefan după poreclă
„Bestia” Bob Sapp îl știe pe primarul Ștefan după poreclă

Luptătorii care se vor bate în în această seară la gala Super Kombat de la Polivalentă au fost primiți la primărie. Cele zece meciuri care se vor disputa după regulile de K1 vor marca inaugurarea sălii sportive de 4000 de locuri.

Cu câteva ore înainte de evenimentul de Sala Polivalentă, autoritățile locale i-au invitat la primărie pe luptătorii care se vor bate în ring.

„Mie mi se spune <Bestia>, iar dumneavoastră știu că vi se spune <Mister Pinalty>", i-a zis americanul Bob Sapp primarului Gheorghe Ștefan.

La întâlnirea de la primăria a fost prezent și campionul olandez Ernesto Hoost, care a povestit că a avut parte de peripeții în drumul spre Piatra Neamț.

„În timpul unei opriri la Ploiești, i-au fost tăiate roțile de la mașină. Cred că aveau ceva cu șoferul, nu cu Ernesto", a spus Eduard Irimia, promotorul galei Super Kombat.

La plecare, primarul le-a prezentat sportivilor orașul cu ajutorul unei machete.

„Nu sunt adeptul bătăilor, dar, având în vedere că e vorba de un sport, sper să fie o competiție plăcută de spectatori, iar cei mai buni să câștige", le-a spus Gheorghe Ștefan oaspeților.

Gala Final Elimination va începe în această seară, la ora 21.30.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite