NEAMŢ: Blesteme şi înjurături pentru noile sensuri giratorii. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Blesteme şi înjurături pentru noile sensuri giratorii. Revista presei
NEAMŢ: Blesteme şi înjurături pentru noile sensuri giratorii. Revista presei

Principalele subiecte din ziarele locale de astăzi, 24 august

Noile sensuri giratorii amplasate la sfârşitul săptămânii trecute în Piatra Neamţ stârnesc reacţii, mai ales neplăcute, din parte şoferilor, dar şi a pietonilor care tranzitează respectivele zone. În timp ce unele au fost privite cu ochi buni, altele au stârnit revolta şoferilor. Nu numai şoferii sunt puşi în încurcătură de noile reguli de circulaţie din oraş, ci şi pietonii. Aceştia ajung în intersecţii şi găsesc, cu surprindere, semafoarele oprite şi o îmbulzeală de nedescris de maşini. Şoferii, grăbiţi să depăşească cât mai repede zona, nu mai acordă prioritate celor care vor să traverseze strada pe zebre. Fiind amplasate atât de aproape de sensul giratoriu, acestea au devenit inutile.
Sursa: Realitatea media

Traficul în Piatra, modificat cu giratorii

Primăria a decis înfiinţarea de sensuri giratorii noi în municipiu. Conducătorii auto din Piatra Neamţ ar putea ca, de săptămâna aceasta, să circule mai uşor prin unele intersecţii aglomerate, deoarece reprezentanţii municipalităţii şi ai Poliţiei Rutiere au decis să facă unele modificări.
Sursa: Monitorul de Neamţ

180 de nemţeni au trăit momente de groază în Rapidul de Bucureşti

Călătorii nemţeni din Rapidul 652 care mergeau pe ruta Piatra Neamţ - Bucureşti, au trăit duminică, clipe de coşmar. 180 de călători s-au urcat în acest tren în staţia Piatra Neamţ. Cu toţii au fost cuprinşi de panică în momentul în care, ieri, la ora 10.21, trenul s-a oprit brusc în mijlocul câmpului după ce s-a izbit într-un tractor cu remorcă.
Sursa: Realitatea media

Cine vrea scaunul comisarului Şoric?

Şeful Poliţiei Neamţ afirmă că cineva nu-l mai doreşte în fruntea instituţiei. Un control efectuat de Corpul de Control al ministrului de interne a constatat mai multe deficienţe, toate fiindu-i imputate comisarului şef  Aurelian VAsea Şoric.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite