Bilanțul codului galben de ninsori și viscol în Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt sectoare de drum național și 13 de drum județean au avut nevoie de intervenția utilajelor de deszăpezire, însă, de vineri situația a revenit la normal. Gerul care s-a lăsat de două zile a făcut victime în rândul oamenilor străzii. 

Circulația a fost îngreunată la mijlocul săptămânii pe opt sectoare de drum național și pe 13 tronsoane de drum județean. Cele mai mari probleme s-au semnalat pe DJ 155 I Tupilați - Talpa - Văleni, DJ 155 B Bodești - Corni, DJ 155 G Cârligi - Bordea și pe drumul spre spitalul Bisericani. Miercuri, o ambulanță a avut probleme să înainteze pe drumul în pantă spre unitatea de pneumoftiziologie.

Vineri, gerul a început să facă victime mai ales din rândul oamenilor străzii.

Primele două persoane găsite în şoc hipotermic în acest sezon rece au ajuns la Urgenţe, după ce echipajele Ambulanţei au intervenit la locul solicitărilor. Doi bărbaţi au fost descoperiţi îngheţaţi de frig, unul dintre ei, un tânăr de 26 de ani din Piatra Neamț, ajungând pe masa de operaţie din cauza degerăturilor.

De asemenea, un bărbat de 27 de ani, din comuna Dulceşti a fost transportat la Urgenţa Spitalului Roman, unde, după acordarea asistenţei medicale de urgenţă, a fost diagnosticat cu hipotermie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite