Biciclist zdrobit de un autotractor pe drumul spre Hanu Ancuței

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biciclistul a murit sub roțile autotrenului
Biciclistul a murit sub roțile autotrenului

Un tânăr de 30 de ani a avut parte de o moarte cumplită, după ce a fost zdrobit de un TIR. Circulația pe drumul județean dintre Piatra Neamț și Hanul Ancuței a fost blocată miercuri seară mai bine de o oră.

Accidentul s-a produs în comuna Dragomirești. Tânărul care circula pe bicicletă s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile unui autotren care rula în aceeași directie. În urma testării cu etilostul, rezultatul alcolemiei șoferului a fost zero.

„L-am văzut, l-am depășit, și el tot tindea să se vină spre mașină. S-a dezechilibrat, nu știu și a căzut. Eu l-am depășit chiar pe contrasens, și nu aveam viteză că am oprit la 10-20 de metri de el", a spus Stroia Lorimer, șoferul TIR-ului.

Localnicii spun că biciclistul se îndrepta către prietena lui, pe care urma să o ceară de nevastă. În urmă cu trei ani, în aceeași zonă, un unchi de-al victimei a murit după ce a fost lovit de un camion.

„Pe taică-meu l-a luat TIR-ul în timp ce merge ape acostamentul drumului, nu pe asfalt cum s-a întâmplat acum cu vărul meu. Șoferii merg cu prea multă viteză pe aici deși e și o curbă în apropiere", spune vărul victimei.

Poliția rutieră a demarat o anchetă,  iar șoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă. În funcție de verdictul medicilor legiști, care vor stabili dacă biciclistul se afla sau nu sub influența alcoolului , șoferul ar putea fi scos de sub urmarire  penală.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite