Neamţ: Biblioteca şi Minimax invită copiii la lectură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Biblioteca şi Minimax invită copiii la lectură
Neamţ: Biblioteca şi Minimax invită copiii la lectură

„Plăcerea lecturii” este un proiect cultural care le promite celor mai mici cititori premii substanţiale, dar şi afişarea celei mai frumoase poveşti pe pagina postului tv Minimax

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ susţine promovarea unui nou parteneriat pentru a-i învăţa pe copii să citească încă de la vârste fragede. „Plăcerea lecturii” este sprijinit şi de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor din România (ANBPR).


Organizatorii propun micilor cititori să aleagă dintre cărţile citite în ultimele săptămâni pe cea care i-a impresionat cel mai mult şi să scrie la adresa de e-mail placerealecturii@minimax.tv, până la 20 noiembrie 2009, precizând ce le-a plăcut cel mai mult din cartea preferată şi de ce ar recomanda-o şi altor copii. Autorii celor mai reuşite compuneri de acest gen vor putea câştiga sute de cărţi, jucării şi colecţii enciclopedice, iar textele lor vor putea fi citite şi pe pagina de web a postului Minimax TV.


 Pe lângă cărţi şi sugestii de lectură, copiii care nu au acces Internet la domiciliu sunt aşteptaţi la bibliotecă, să-şi redacteze şi să expedieze răspunsurile lor către MINIMAX TV.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite