Bancomate blocate cu benzi adezive în Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banconotele rămân blocate în interior lipite de banda adezivă
Banconotele rămân blocate în interior lipite de banda adezivă

Poliția a fost sesizată de clienți ai băncilor că nu au putut să-și retragă integral sumele de pe card. Metoda folosită de hoți a mai fost aplicată în oraș.

De câteva zile a revenit în actualitateun mod de operare care a mai fost folosit în urmă cu câțiva ani în Piatra Neamț.  Hoții lipesc o bandă adezivă în interiorul fantei de la bancomat prin care se eliberează banii, iar persoanele clienții băncii primesc numai o parte din sumă, bancnotele rămânând lipite în interior. Ulterior, banii blocați sunt sustrași de hoți.

„Polițiștii au constatat că la două bancomate din cartierul Precista era montate benzi adezive în fantele de eliberare a banilor", spune inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Imaginile înregistrate pe camerele de supraveghere nu au ajuns la poliție, astfel încit cercetările sunt îngreunate. La anumite bancomate, camerele video pornesc înregistrarea abia după introducerea cardului, astfel încât hoții nu pot fi depistați cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite