Avalanşă de accidente rutiere de Adormirea Maicii Domnului în Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

10 persoane au ajuns la spital ca urmare a incidentelor petrecute în trafic de Sfânta Maria. Un căruţaş din comuna Borleşti a reuşit să lovească două autoturisme, după care a fugit de la faţa locului.

Ziua Sfintei Marii s-a transformat din sărbătoare în coşmar pentru 10 persoane care au fost implicate în accidente rutiere pe drumurile din Neamţ. Ultimul incident în trafic s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 2.00, în comuna Borleşti. „Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că în timp ce C. Gheorghe, de 24 de ani, din comuna Borleşti, conducea un autoturism pe DC 126 a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp şi două garduri din apropiere. Din accident a rezultat rănirea gravă a unui pasager şi rănirea uşoară a conducătorului auto, care a suferit un traumatism craniano - facial", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Un alt caz petrecut aseară, după ora 21.00, l-a avut ca protagonist pe un tânăr de 19 ani tot din comuna Borleşti. „Poliţiştii au stabilit că în timp ce C. Ioan, de 19 ani, conducea o căruţă, pe DC 126, pe un drum în rampă, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a acroşat un autoturism parcat pe acelaşi sens de mers în faţa unui imobil. După aceea a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un alt autoturism care circula din sens opus. După producerea accidentului, conducătorul căruţei a părăsit locul accidentului", a adăugat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite