Atacatorii nemţeni din „lotul bariera" s-au reunit după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Doru Păvălucă şi Cătălin Crăciun au fost aduși azi la Tribunalul Bacău
Valentin Doru Păvălucă şi Cătălin Crăciun au fost aduși azi la Tribunalul Bacău

Valentin Doru Păvălucă şi Cătălin Crăciun, inculpaţi în dosarul atacului asupra nemţeanului Puiu Mironescu din 14 februarie, au ajuns în arest. Adrian Botez, zis Ţâţă, este căutat în continuare de poliţişti.

Alţi doi agresori ai lui Puiu Mironescu au ajuns după gratii. Valentin Doru Păvălucă şi Cătălin Crăciun au fost aduși azi la Tribunalul Bacău. Cei doi se sustrăgeau mandatului de arestare emis de procurorii băcăuani pe numele lor pe 13 mai 2011.

Opt persoane au fost învinuite în dosarul privind atacul comis asupra lui Puiu Mironescu pe 14 februarie, în dreptul căii ferate de la ieşirea din Bacău. Cei care au ajuns până acum după gratii sunt Constantin Manea, acuzat de asociere şi complicitate la tentativă de omor calificat, Bogdan Cătălin Rusu, Romeo Vlăduţ Sbranca Zîmbrean, Vasile Stoleru, Valentin Păvălucă şi Cătălin Constantin Crăciun - toţi cinci învinuiţi de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi tentativă la omor calificat, precum şi Laurenţiu Claudiu Păvălucă - acuzat de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi distrugere.

Adrian Marin Botez, zis „Ţâţă", este acuzat de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi instigare la tentativă de omor calificat şi a parimit mandat de arestare în lipsă deoarece nu s-a prezentat la procesul din 9 mai. Acesta este căutat în continuare de poliţişti.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite