Neamţ: Ars pe 90% din corp în urma unei explozii de la gazul buteliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Ars pe 90% din corp în urma unei explozii de la gazul buteliei
Neamţ: Ars pe 90% din corp în urma unei explozii de la gazul buteliei

Un bărbat din comuna Piatra Şoimului a fost victima unei explozii în timp ce voia să-şi facă o cafea

Explozia s-a produs în această dimineaţă, în timp ce omul încerca să-şi aprindă aragazul. Ion Mihai, în vârstă de 52 de ani se zbate acum între viaţă şi moarte la secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean cu arsuri produse de flacăra exploziei pe 90% din suprafaţa corpului. „Arsurile sunt de gradul 1 şi 2. Ţinând cont de starea gravă, prognosticul este rezervat” a declarat doctorul Iliana Nicorescu, medic de gardă la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Neamţ.

Cafeaua blestemată

În chinurile durerii, bărbatul a povestit că a vrut să-şi facă o cafea dar, când a aprins chibritul s-a produs explozia provocată, cel mai probabil, de la gazele scăpate de la butelie. În urma deflagraţiei, geamurile casei şi o parte din mobilă au fost distruse. „Luase foc patul, ţoalele şi el nu iesise. E nenorocit e fript tot...zicea că facea o cafea”, spunea o vecină, în vreme ce soţul ei care încercase să-l salveze a preciyat că a turnat două găleţi de apă pe victima curpinsă de flăcări.

Incident prevesitit
 
Sătenii spun că un incident asemanător s-a petrecut şi în urmă cu câteva  zile. Bărbatul uitase atunci butelia deschisă şi mâncarea pe foc, dar avusese noroc că se terminase butelia de conţinut.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite