Neamţ: A murit primarul comunei Bicazu Ardelean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: A murit primarul comunei Bicazu Ardelean
Neamţ: A murit primarul comunei Bicazu Ardelean

Edilul în vârstă de 40 de ani a sunat dimineaţă la primărie şi a anunţat că nu vine la serviciu fiindcă se simţea rău

Gheorghe Ţepeş Bobescu a trecut în nefiinţă în jurul orei 7.30. În urma sa au rămas doi băieţi orfani şi o soţie devastată de eveniment. Colegii din Primărie au fost luaţi prin surprindere de tragica veste. "A sunat dimineaţă la birou şi a anunţat că nu o să vină la serviciu. Se simţea rău. Totuşi nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva", a povestit îVasile Huci, inginer agronom în cadrul Primăriei Bicazu Ardelean.

Angajaţii instituţiei povestesc că acesta acuza probleme digestive, dar care, până astăzi nu îl afectaseră atât de puternic. "Aşteptăm să vedem care a fost cauza exactă a morţii. Noi nu ştiam să fi fost atât de bolnav", adaugă inginerul.

„Am rămas surprins când am auzit, nu mi-a venit să cred. Ca vecini ne întâlneam destul de des, dar nu am auzit să se fi plâns vreodată sau să fi fost bolnav în afară de vreo răceală”, spune Gheorghe Oniga, primarul comunei Bicaz Chei, localitate învecinată cu Bicazu Ardelean. 

Cunoscuţii celui care a fost primarul comunei Bicazu Ardelean timp de şase ani îşi amintesc cu respect de realizările acestuia. "A fost un om extraordinar, a făcut multe pentru comună şi comunica foarte bine cu cei din Primărie. Nu făcea diferenţe între oameni, ştia să valorifice calităţile fiecărui angajat", mai spune inginerul Huci.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite