Neamţ: Ambulanţa, în prag de colaps-Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Ambulanţa, în prag de colaps-Revista presei locale
Neamţ: Ambulanţa, în prag de colaps-Revista presei locale

Citiţi cele mai importante titluri din ziarele nemţenilor

Ambulanţa, în prag de colaps


Sursa: Ziarul Ceahlaul

Romaşcan arestat pentru corupţie sexuală

Cu câteva zile în urmă un romaşcan de 25 de ani a fost reţinut de poliţişti cu mandat de arestare preventivă pentru acuzaţia de corupţie sexuală, perversiuni sexuale cu minori şi ultraj contra bunelor moravuri. Tânărul îşi ademenea victimele, copile între 7 şi 11 ani cu dulciuri, le ducea apoi în scări de bloc, unde le oblige să întreţină relaţii sexuale. Ultima victimă, o fată de numai 7 ani a fost ademenită în scara unui bloc pe 22 iulie, unde agresorul a supus-o la perversiuni sexuale.

Sursa: Ziarul de Roman

  


E.On macină nervii consumatorilor

Locuitorii oraşului Roznov şi ai comunelor din împrejurimi se plâng tot mai des de penele de current pe care societatea de distribuţie a energiei electrice le trece cu vederea. Dacă în Săvineşti oamenii se plâng că li se ia curentul şi de 18 ori într-o singură zi, nemţenii din Roznov au parte şi de 200 de întreruperi ale energiei electrice în 24 de ore. În aceste condiţii aparatura electrocasnică riscă să devină deşeuri reciclabile, fără ca cineva să achite vreo despăgubire.


Sursa: Realitatea Media

Peştele Lateşului, salvat de pompieri

Căldurile excesive din ultima perioadă au pus  în pericol fondul piscicol din iazul Lateş, unul dintre cele mai mari din Neamţ. Proprietarul acestuia a intrat în panică văzând că peştii ies la suprafaţa apei fără oxigen, şi a solicitat ajutorul pompierilor pentru a-i salva. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a acţionat cu o motopompă pentru a aera apa şi a limita pierderile. Lacul Lateş este populat cu crap, ştiucă şi şalău.

Sursa: Monitorul de Neamţ

Grevă la Centrul de Transfuzii

Cadrele medicale ale Centrului de Transfuzii din Piatra Neamţ au intrat ieri pentru o oră în grevă de avertisment. Acestea se plâng de faptul că nu şi-au mai luat salariile stabilite de lege şi că nu mai fac faţă volumului de muncă. Ministerul ameninţă cadrele medicale de pe laborator că nu va mai acorda sporul de periculozitate şi nici cel de vechime. Lunar, în centrul de recoltare de la Piatra Neamţ vin între 600 şi 700 de donator.

Sursa: Realitatea Media

Consiliul Local Roman se pregăteşte de anticipate

Consilierii PSD Roman au lipsit ieri pentru a doua oară în bloc la şedinţa de Consiliu Local. Primarul oraşului, Laurenţiu Leoreanu i-a acuzat de boicot, deoarece vineri, la şedinţa extraordinară a Consiliului Local a venit un singur consilier din partea partidului social democrat. În acelaşi timp, membriii organizaţiei PSD au declarat război primarului, acuzându-l de intoxicare a opiniei publice.

Sursa: Ziarul de Roman

Echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ au ajuns în situaţia, fără precedent, de a răspunde la aproximativ 160 de solicitări în 24 de ore, făcînd eforturi supraomeneşti pentru a rezolva toate cazurile. Patologia este tot mai grea şi numărul cazurilor tot mai mare, înregistrîndu-se o creştere a solicitărilor cu 20 % faţă de vara anului trecut. Ministerul Sănătăţii a transmis Servciului de Ambulanţă Neamţ o adresă prin care aduce la cunoştinţa conducerii că va primi, pînă la sfîrşitul acestui an, doar două autosanitare din cele 16 promise la finele anului trecut.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite