Neamt: Şcoala de artişti şi vedete de la Clubul „Allegria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamt: Şcoala de artişti şi vedete de la Clubul „Allegria“
Neamt: Şcoala de artişti şi vedete de la Clubul „Allegria“

Părinţii sunt mulţumiţi că-i ştiu în siguranţă, în timp ce prichindeii sunt fericiţi că-şi fac prieteni noi, alături de care experimentează mereu.

Fie că au loc la Biblioteca Judeţeană, fie în incinta Liceului de Artă „Victor Brauner", cursurile de la „Allegria" atrag din ce în ce mai mulţi copii. Aduşi de părinţi sau atraşi de prieteni, micuţii învaţă să picteze şi să scrie ştiri din plăcere. „Am un an de când fac pictură aici. Vin cu drag la cerc pentru că este pasiunea mea şi-mi place să învăţ lucruri noi şi să mă joc cu acuarelele", povesteşte Miruna Dumbravă.

Dacă părinţii sunt mulţumiţi pentru că-şi ştiu copiii în siguranţă, cei mici sunt fericiţi pentru că au din ce în ce mai mulţi prieteni alături de care reuşesc să transforme orice curs în joc. „Mie îmi place să vin la «Allegria» pentru că mă întâlnesc cu prietenii şi învăţ de la ei multe lucruri. Vreau să vină cât mai mulţi copii ca să-mi fac şi mai mulţi prieteni", spune Teodora Sarsaniuc. Dacă pasionaţii şevaletului au ales cercul de pictură, alţii au preferat cursurile de modeling şi de canto. „Luni, 5 octombrie, de la ora 14.00, la Liceul de Artă, organizăm preselecţia pentru înfiinţarea Grupului vocal «Allegria». Va fi coordonat de profesorul Lucian Sitaru şi sperăm să participăm pe viitor la cât mai multe concursuri de muzică pentru copii", a declarat Alina Apetrii, coordonatoarea Clubului „Allegria".

Cei de la cercul de jurnalism au învăţat deja să intre în pielea prezentatorilor TV. Micile vedete ştiu să întrebe, să asculte răspunsul şi să fie imparţiali. Indiferent de ceea ce învaţă la cursuri, copiii sunt încântaţi că şi-au făcut prieteni noi, că pot să se joace şi să înveţe în acelaşi timp. Cea mai mare satisfacţie a prichideilor este ca „munca" lor să fie apreciată de cei din jur.

Care este oferta clubului

Micuţii pot învăţa să scrie ştiri la clubul de jurnalism sau să cânte la orele de canto. Lecţiile de pictură sunt o joacă pentru toţi, iar modeling-ul le obişnuieşte pe fete cu lumina reflectoarelor. La orele de dans se învaţă ritmuri moderne şi nu numai, iar actoria este preferată de cei care doresc să devină vedete.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite