Prezenţă de 17,26% la alegerile din colegiul 6 UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 7 aprilie, Victor Surdu, fost deputat în colegiul 6, a trecut în nefiinţă, iar locul lui a rămas vacant. Astăzi au loc alegerile pentru desemnarea noului deputat nemţean.

Ora 11.00: Aproape 10.000 de nemţeni şi-au ales reprezentantul în Camera Deputaţilor

"Prezenţa la vot la ora 11.00 a fost de 17,26%. În cele 19 comune care fac parte din colegiul 6, sunt 57.508 alegători", a spus Constantin Chiriac, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripţie Nr. 29.

Până la această oră au fost înregistrate numai evenimente minore. "La două secţii s-a înrerupt furnizarea curentului electric. La secţia 282 s-a remediat deja problema după ce s-a vorbit cu cei de la E.On, iar la secţia 283 se lucrează încă. Am avut şi doi nemţeni care s-au prezentat la vot cu acte expirate. Au fost îndrumaţi să-şi ridice cărţi de identitate provizorii pentru a putea vota", a adăugat Constantin Chiriac.

Victor Surdu, soţul Angelei Similea, a fost deputat PSD, ales în colegiul 6 Neamţ, şi ocupa funcţia de vicepreşedinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor. Pe 7 aprilie 2011 a încetat din viaţă, iar locul său din Camera Deputaţilor a rămas vacant.

Astăzi, 21 august, au loc alegerile în colegiul 6 din Neamţ, iar Asociaţia Pro Democraţia a anunţat deja că va monitoriza modul de desfăşurare a procesului electoral.

Alegerile vor fi supravegheate şi de poliţiştii nemţeni, care vor păzi secţiile de votare şi vor asigura ordinea şi liniştea publică în cele 19 comune care fac parte din colegiul 6.

Cei doi candidaţi de astăzi sunt medicul veterinar Liviu Harbuz şi secretarul de stat Adrian Rădulescu, iar câştigător va fi desemnat cel care va obţine cele mai multe voturi.

Rămâneţi pe http://www.adevarul.ro/locale/piatra_neamt/ pentru a vedea cum decurge procesul electoral din Neamţ, din colegiul 6.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite