Neamţ: Un pietrean urmărit pentru corupţie a fost arestat în Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Un pietrean urmărit pentru corupţie a fost arestat în Alba
Neamţ: Un pietrean urmărit pentru corupţie a fost arestat în Alba

Tânărul este acuzat că în perioada 2006-2008  a pretins şi a primit bani de la 26 de persoane cu promisiunea că le ajută să ia locuinţe ANL

Alexandru Stoleru, de 21 de ani, din Piatra Neamt a fost depistat, miercuri, 30 septembrie de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Alba. Oprit în trafic, acesta a spus că nu are nici un document iar poliţistii l-au verificat în baza de date şi au stabilit că figurează ca urmărit de Poliţia Neamţ.

Suspectul a fost preluat sub escortă de poliţiştii nemţeni şi a fost prezentat astăzi instanţei, în vederea confirmarii mandatului de arestare preventivă. În prezent, tânărul este încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Neamţ pe baza mandatului de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Promitea locuinţe în schimbul banilor

Tânărul este cercetat pentru infracţiuni de corupţie deoarece, în perioada 2006 – 2008, a pretins şi primit de la 26 de persoane, sumele de 49.300 de euro şi 25.120 de lei. „S. Alexandru lasa să se înţeleagă că are influenţă pe lângă funcţionari cu atribuţii în domeniul stabilirii şi întocmirii listelor cu solicitanţii de locuinţe construite din fondul ANL”, a declarat inspector Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Tânarul era dat în urmărire din data de 21 iulie 2009, deoarece se sustrăgea de la urmărirea penală. Tribunalul Neamt a emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă în lipsă, la solicitarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Neamţ. Alexandru Stoleru este cercetat pentru fapte similare şi de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite