Al doilea weekend cu zăpadă pe Muntele Ceahlău FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsoarea pornită sâmbătă dimineaţă a acoperit crestele muntelui, iar noaptea trecută fenomenul s-a înteţit. Temperaturile au coborât pe munte până la minus 7 grade Celsius.

Pe masiv a început să ningă încă de sâmbătă, aşa cum prognozau meteorologii, însă fenomenul s-a înteţit peste noapte. În această dimineaţă, stratul de zăpadă aşternut pe crestele Ceahlăului măsura 24 de centimetri.

Vedere de la Cabana Dochia

Click pe poze pentru fotogalerie

„A nins mai mult astă noapte, dar a şi viscolit. A nins şi în weekend-ul trecut, dar stratul de zăpada căzută atunci a fost mai subţire şi s-a topit repede", a spus Gabriela Luca, de la cabana Dochia.

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost cea mai friguroasă din această toamnă în tot judeţul. Temperaturile cele mai joase s-au înregistrat în zona oraşului Târgu Neamţ.

„Minima s-a înregistrat la staţia de la Târgu Neamţ unde au fost 0,9 grade Celsius, în timp ce la Piatra Neamţ mercurul a coborât noaptea trecută până la plus 1,2 grade. La Roman minima a fost de plus 2,4 grade Celsius", a spus tehnicianul Mihai Vozar d ela staţia Meteo Piatra Neamţ.

Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare rece şi în primele două zile ale săptămânii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite