Accident grav după ce o căruţă a fost spulberată în comuna nemțeană Cândești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soția căruțașului a murit în urma impactului cu mașina scăpată de sub control de un tânăr de 20 de ani. La aparatul etilotest a reieșit că șoferul avea în aerul expirat o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur.

Accidentul s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei 4.00, pe drumul județean DJ 159, de pe raza localității Cândești.

Polițiștii au stabilit că evenimentul rutier a fost cauzat de șofer, H. Marius, de 20 de ani. Din cauza vitezei excessive cu care a abordat un viraj la dreapta, acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o căruță, condusă de T. Mihai, din comuna Cândești.

„În urma impactului, autoturismul a intrat într-un stâlp din lemn, aflat pe marginea drumului, după care într-un mal de pământ, și s-a oprit la circa 50 de metri de locul impactului", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În urma accidentului, T. Maria, de 41 de ani, pasager în căruță a decedat, iar soțul femeii a ajuns la spital pentru îngrijiri în urma traumatismelor suferite.

La proba cu aparatul etilotest, a reieșit că șoferul avea în aerul expirat o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite