Accident de muncă la şantierul de la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul de muncă a avut loc în zona şantierului de la sediul Teatrului
Accidentul de muncă a avut loc în zona şantierului de la sediul Teatrului

Un tânăr şi-a fracturat călcâiul după  ce a sărit pe sol de pe o schelă, în loc să coboare pe rampa special amenajată. Angajatul a fost transportat la spitalul judeţean Neamţ, iar cercetările sunt efectuate de inspectorii de muncă.   

Accidentul a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 10.00. D. Sorin de 26 de ani din Bucureşti, angajatul unei societăţi care efectuează lucrări de reabilitare la sediul Teatrului Tineretului a dat dovadă de neglijenţă atunci când a ales o cale mai scurtă să revină la sol.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti rezultă că acesta, după ce a descărcat unele materiale în interiorul clădirii, nu a coborât pe rampa special amenajată în acest scop, ci a sărit pe o schelă si apoi pe sol, iar în urma căderii s-a rănit", spune inspectorul George Dăscălescu, de la Biroul de Presă al IPJ Neamţ.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Neamţ, fiind diagnosticat cu fractură de calcaneu. Despre producerea evenimentului a fost înştiinţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite