FOTOGALERIE Accident cu şase victime pe drumul european E85, în judeţul Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost transportaţi la spital ARHIVA
Copiii au fost transportaţi la spital ARHIVA

Cinci autoturisme s-au ciocnit în această dimineaţă, în jurul orei 7.30, la ieşirea din municipiul Roman spre localitatea Tămăşeni.

În urma impactului, două persoane au avut nevoie de ajutorul echipajului de descarcerare pentru a ieşi din autoturisme, iar şase victime au ajuns la spital. Cauza producerii accidentului a fost nerespectarea distanţei în mers.

Accidentul s-a produs din cauza nerespectării distanţei regulamentare în trafic

Click pe poze pentru fotogalerie

„Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că în timp ce R. Vasile, de 44 de ani, din municipiul Suceava, conducea un autoturism, pe DN 2, către municipiul Roman, nu a păstrat o distanţă suficientă în timpul mersului, faţă de un autoturism condus de C. Constantin, de 44 de ani, care oprise în faţa sa, cu intenţia de a-şi schimba direcţia de mers către stânga pe DJ 201C şi intră în coliziune cu acesta", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă maşină. Autoturismul oprit pentru schimbarea direcţiei de mers către stânga a fost proiectat către marginea părţii carosabile a sensului său de mers, iar pe banda de siguranţă a intrat în coliziune cu alte două maşini.

Cinci dintre persoanele implicate în accident au fost rănite grav,iar o alta a suferit răni uşoare.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite