Accident cu cinci victime produs în Neamț din cauza poleiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii spun că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile carosabilului umed
Polițiștii spun că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile carosabilului umed

O mașină condusă de un comisar al Gărzii de Mediu a derapat într-o curbă pe Drumul Național 15 D și a intrat într-un microbuz. Patru dintre răniți au fost transportați la Spitalul Municipal din Roman pentru îngrijiri.

Accidentul a avut loc în jurul orelor prânzului pe raza localității Bozienii de Sus. Într-o zonă a șoselei acoperită cu polei, Cristian Cozma, de 36 de ani, comisar al Gărzii de Mediu Neamț a pierdut controlul mașinii Dacia Logan, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un microbuz al societății Marsat Roman.

„Colegul nostru fusese într-o inspecție la Roman și se întorcea la Piatra Neamț. Mi-a spus că a scăpat mașina de sub control într-o curbă după care s-a izbit de un microbuz. Colegul a efectuat la spital investigațiile, dar mai rămâne sub observație și în următoarele ore", a spus Neculai Bucșă, șeful Comisariatului pentru Garda de Mediu Neamț.

În urma impactului, patru pasageri din microbuz, trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 29 și 51 de ani au ajuns la spital cu politraumatisme și fracturi. Unul dintre pasagerii microbuzului a fost scos dintre fiarele contorsionate de pompierii echipajului de descarcerare.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite