Neamţ: Accident provocat de un tânăr care s-a urcat beat la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Accident provocat de un tânăr care s-a urcat beat la volan
Neamţ: Accident provocat de un tânăr care s-a urcat beat la volan

Un autoturism în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat aseară, în jurul orei 21.30, în localitatea Pângăraţi, din cauză că şoferul se afla sub influenţa alcoolului, şi în plus,

Un autoturism în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat aseară, în jurul orei 21.30, în localitatea Pângăraţi, din cauză că şoferul se afla sub influenţa alcoolului, şi în plus, conducea cu viteză excesivă. Cristian Constantinescu (22 de ani) din Piatra Neamţ conducea o maşină înmatriculată în Italia, şi în timp ce venea dinspre Bicaz s-a răsturnat după o curbă periculoasă la dreapta. Un localnic a sunat imediat la numărul 112, pentru a solicita intervenţia echipajului de descarcerare.

Până la urmă, nu a mai fost nevoie de descarcerare, iar la venirea poliţiştilor niciunul dintre cei cinci tineri, toţi aflaţi sub influenţa alcoolului, nu recunoştea cine a condus maşina. Spre norocul lor, numai unul a fost rănit uşor. Potrivit poliţiştilor, şoferul avea alcoolemia de 0,83 miligrame de alcool pur pe litru în aerul expirat şi este cercetat  pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite