NEAMŢ: Accident sau explozie cu premeditare? Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Accident sau explozie cu premeditare? Revista presei
NEAMŢ: Accident sau explozie cu premeditare? Revista presei

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 17 octombrie.

Romaşcanul care a provocat, prin neglijenţa sa, deflagraţia din Cartierul Muncitoresc, are la activ mai multe fapte cu caracter penal. Unii dintre vecinii săi nu exclud varianta ca Ioan Voicu sa fi provocat voit explozia, după ce a fost părăsit de soţie şi copil. La scurt timp după explozia de miercuri noapte, unii dintre locuitorii Cartierului Muncitoresc, în special persoane care îl cunoşteau pe Ioan Voicu, au susţinut că este posibil ca această nenorocire să fi fost provocată intenţionat de către tânărul romaşcan.
Sursa: Ziarul de Roman

Bilanţ trist al exploziei de pe Aleea Revoluţiei

Patru locuinţe din cele 20 afectate nu vor mai putea fi locuite în perioada următoare, iar pagubele materiale sunt estimate la 40.000 de lei. „Sumele necesare refacerii blocului sunt estimate, pe baza raportului de specialitate, la aproximativ 130.000 de lei“, a declarat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei Roman. Acesta a mai declarat că nu există riscul de degradare a structurii blocului 15 B de pe Aleea Revoluţiei, în cazul în care lucrările de reparaţii vor începe cât mai curând.
Sursa: Ziarul de Roman

Două miliarde de lei pagubele exploziei de la Roman
 
Autorităţile romaşcane au realizat o evaluare preliminară a pagubelor create de explozia unei acumulări de gaze într-o garsonieră din blocul 15 B, situat pe strada Aleea Revoluţiei din municipiul Roman. Autorităţile vor să efectueze reparaţiile în regim de urgenţă şi au calculat că au nevoie de 130.000 de lei. Pentru celelalte reparaţii din garsonierele care necesită doar lucrări de refacere este nevoie de 40.026 de lei.
Sursa: Realitatea media

Munca la negru înfloreşte în ţinuturile Neamţului
 
Cu fiecare lună care trece, numărul celor depistaţi de inspectorii de muncă nemţeni muncind la negru este tot mai mare. De exemplu, dacă în timpul controalelor din luna iulie echipele Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamţ au găsit 49 de persoane prestând diverse activităţi în diferite unităţi din judeţ, în luna august numărul acestora a crescut la 52, pentru ca luna trecută să se înregistreze un nou vârf în acest domeniu, fiind găsite 69 de persoane care munceau la 44 de angajatori fără a avea încheiate documente legale de angajare.
Sursa: Realitatea media

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite